Doneren aan Oekraïne 🇺🇦

Doneer eenvoudig via bankoverschrijving, PayPal, QR-code of een online betaalverzoek. Heeft u een vraag of wilt u als bedrijf goederen leveren? Stuur via deze pagina een bericht of bel direct naar +31 (0)6 2421 9239.

Rekening: NL12INGB0674678842
BIC/Swift: INGBNL2A
T.n.v.: Stichting de Leeuw Kyiv

Klik
hier voor de gegevens van Stichting de Leeuw Kyiv.

Betalen via betaalverzoekBetalen via PayPal
Scan de QR-code en betaal eenvoudig via iDeal.

Veertig bedden en een generator voor twee ziekenhuizen

Bedden en een generator die in Nederland aan ons gedoneerd waren, zijn nu geleverd aan klinieken.

21/07/2024 - Wij ontvingen mooie bedankvideo's van twee ziekenhuizen voor de nuttige spullen die we aan hen hadden geleverd. Het ziekenhuis in Rivne kreeg veertig bedden die aan ons waren gedoneerd door Zorgorganisatie Stichting Land van Horne in Weert in samenwerking met Golfclub Land van Thorn. De kliniek in Tarutyne (Odesa regio) ontving een generator, zodat ze kunnen blijven werken in tijden van stroomuitval wat de laatste tijd veel voorkomt. Dit aggregaat werd aan ons gedoneerd door de jachthaven in de Gemeente Gooise Meren.

Beide donoren zijn wij zeer dankbaar want nu kunnen de ziekenhuizen weer de noodzakelijke zorg bieden aan lokale bewoners, gewonde soldaten en vluchtelingen uit de bezette gebieden. Neem contact met ons op als jij ook goederen hebt voor Oekraïne die je wil doneren!

Nogmaals veel dank! #SlavaUkraini #SupportUkraine