Doneren aan Oekraïne 🇺🇦

Doneer eenvoudig via bankoverschrijving, PayPal, QR-code of een online betaalverzoek. Heeft u een vraag of wilt u als bedrijf goederen leveren? Stuur via deze pagina een bericht of bel direct naar +31 (0)6 2421 9239.

Rekening: NL12INGB0674678842
BIC/Swift: INGBNL2A
T.n.v.: Stichting de Leeuw Kyiv

Klik
hier voor de gegevens van Stichting de Leeuw Kyiv.

Betalen via betaalverzoekBetalen via PayPal
Scan de QR-code en betaal eenvoudig via iDeal.

Guido in BN DeStem voor zijn 25e trip naar Oekraïne

Vorig weekend stond een verslag van Guido's trip met humanitaire goederen naar Oekraïne in BN DeStem.

Vorig weekend stond in BN DeStem (betaalmuur) en Nu.nl (gratis) een uitgebreid verslag van Guido's laatste reis met humanitaire goederen naar Oekraïne. Van dag tot dag wordt beschreven wat er bij zo'n reis komt kijken: Eerst de lange trip vanuit Nederland naar de Oekraïense grens met een busje vol met medische hulpmiddelen, dan door naar de plek in West-Oekraïne waar de auto's worden opgeknapt. Een dag later naar collega Kees die met zijn medewerkers zorgt voor distributie van van veel hulpgoederen.

De volgende dag naar Irpin voor het afleveren van de bus voor het leger en het ophalen van voedselpakketten voor gepensioneerden. Daarmee rijdt hij op donderdag naar het stadje Slavutych om de pakketten uit te delen aan de dankbare inwoners. Op vrijdag tenslotte is het tijd voor de administratie om alle aankopen en donaties te verantwoorden.

Helpt u ons zodat wij nog veel meer hulpgoederen aan Oekraïne kunnen leveren? Doneer dan via iDEAL met de knop rechtsboven op deze pagina.